Limonian - Oseque Göz Makyaj Ürünleri


Türkiye‘de daha tanınmayan ama Kore‘de çok satılan kozmetik ürünlerini 2013 yılından bu yana Türk kadınları ile buluşturan Limonian’da bulabileceğiniz göz makyaj için olmazsa olmaz 2 ürün ve bir de yine göz makyajınızda hayat kurtaracak bir üründen bahsedeceğim. Limonian'ın çalıştığı belli bir marka yok. Kore'de çok sevilen ve ciddi satış rakamlarına ulaşan ancak Türkiye pazarına henüz girememiş kaliteli kozmetik ürünlerini bizlerle tanıştırıyorlar. üstelik çok uygun fiyatla. Bugün anlatacağım ürünler yine Limonian’da satılan Oseque markasına ait.

Skinny Volume Up Mascara 3X


Her zaman uzun ve gür kirpiklerim olmuştur ve bu nedenle maskara sürerken ve kurumasını beklerken zorlanırım çünkü mutlaka gözlerimi açıp kaparken kaş hizama nokta nokta bulaşır . Sanıyorum bu maskarayı kullanıcılarının çoğunun sevmemesi ve benim sevmiş olmam bu yüzden. Skinny Volume Up Mascara 3X Koreli kadınların beklentisine uygun olarak üretilmiş. Yani daha doğal ve makyajsız hissi vermesi hedeflenmiş. Sürerken akma, bulaşma yaşamıyorsunuz ama çok yoğun bir sonuç elde etmiyorsunuz. 75 telden oluşan fırçası eğik bu nedenle kıvrık kirpikler elde etmek daha kolay. Maskaradan hoşlanmış olmamın bir diğer nedeni ise temizlerken üzmeden temizleniyor. Su ve temizleyici ile buluştuğunda yapışkan bir boya etkisi yok, aksine parçalı bir şekilde kirpiklerden ayrılıyor.  Ilık su ile bile temizlenebiliyormuş ancak ben denemedim. Dediğim gibi doğal ama güçlü kirpikler isteyenler için sevebilecekleri bir ürün. Buradan inceleyip satın alabilirsiniz.

Showking Triple Eyeliner

Eyelineri ilk gördüğümde ucunun yapısı çok ilgimi çekti. 3’lü ucu olan eyeliner kullanım kolaylığı sağlıyor. Hem ince hem de kalın eyeliner çekebiliyorsunuz. Kalın etki için yatay, ince etki için dikey eyeliner çekmemiz yeterli. 24 saat akmadığı söylense de 2-3 saat sonra rengindeki yoğunluk kalmıyor. Çok kolay temizleniyor. Ilık su ile bile temizlenebilen eyelineri sanırım kullanım kolaylığından dolayı sevdim ben. Buradan inceleyip satın alabilirsiniz.

Showking Eye Remower Stick


İşte hayat kurtaran ürün . Showking Eye Remower Stick Tek kelime ile bayıldığım bir ürün oldu. Özellikle benim gibi göz makyajı sırasında sürekli eliniz kayıyor ve hatalar yapıyorsanız bu üründen mutlaka bir tane edinin derim. Gün içerisinde makyaj hatalarını düzeltirken ya da makyaj tazelerken istediğiniz bölgeyi kolayca temizleyebilmenizi sağlayan Showking Eye Remower Stick
Aynı zamanda paraben içermemesi nedeniyle kalbimi bir kere daha kazandı. Ürünün say say bitmeyen olumlu özelliklerinden biri de içeriğindeki buğday embriyosu yağı ve susam yağı ile gözlerinizi beslemesi.
 Buradan inceleyip satın alabilirsiniz.

 Bu ürünleri denemek istiyorsanız takipte kalın çünkü çok yakında sürprizlerim olacak :)

İnstagram hesabımı takibe almayı unutmayın 
http://instagram.com/sendeincelblog

Etiketler: , , , , , , , ,