130 TL değerinde ROC Complete Lift Yeniden Dolgunlaştırıcı Gündüz Kremi hediye


Harika bir çekiliş ile hediye vermeye devam ediyorum. 30 Mart benim doğum günüm ve doğum günüme özel bir çekilişle 1 şanslı izleyicime çok beğendiğim bir ürün hediye etmek istiyorum. Turucukasa.com işbirliğiyle gerçekleştirdiğim çekiliş ile 1 kişi Roc Complete Lift Yeniden Dolgunlaştırıcı Gündüz Kremi  (50ml) sahibi olacak. Rüya gibi bu ürün bakalım kimin olacak?

Ürünümüze zoom yapalım

Yaşın ilerlemesiyle cilt gençlik ışıltısını, canlılığını ve elastikiyetini kaybeder. Zamanla ciltte sarkmalar, kuruluklar ve kırışıklıklar görülmeye başlar.

Sarkma karşıtı olarak çift etki teknolojisine sahip Roc Complete Lift Yeniden Dolgunlaştırıcı Gündüz Kremi , cildin yeniden sıkılaşmasına , ihtiyacı olan nemi kazanarak canlanmasına yardımcı olur.

Roc’un formülünde bulunan THPE özel teknolojisi, ciltteki dokuların toparlanarak sıkılaşma sağlamasına yardım eder. Cilt yoğun bir nem kazanır, nem cildinizin, kuruluğa bağlı kırışıklıklardan kurtulmasına destek olur.

Düzenli olarak kullandığınız Roc Complete Lift Yeniden Dolgunlaştırıcı Gündüz Kremi , yüz ovalinin toparlanarak daha düzgün bir görünüm kazanmasına, sağlıkla ışıldayan bir cilde kavuşmanıza yardım eder.

Yüz ve boyun çevrenize her gün, gündüzleri uygulayabileceğiniz ürünün ardından makyaj yapabilirsiniz, makyajınız için çok iyi bir baz oluşturacaktır.

Kadınların her yaşta kendini iyi hissetmesine yönelik olarak 1957’den beri Roc hizmet vermektedir.

Yüzünüz için kullanacağınız pek çok ürünü göz çevrenizde kullanmanız sakıncalıdır ve sonuç vermez, göz çevreniz için size uygun olan bir ürünü tercih ederek kullanmalısınız.

FİYATI: 130 TL

Çok güzel değil mi? Peki bu ürüne sahip olmak için ne yapmalı?

*Blogumun GFC üzerinden izleyicisi olmalısınız. (Bu siteye Katılın Kısmından)
Henüz izlemeye almadıysanız alttaki bağlantıya tıklayarak izlemeye alabilirsiniz.

İzlemek için buraya tık tık

*Turuncukasa.com sitesindeki herhangi bir ürünü istediğiniz bir sosyal medyada herkese açık şekilde paylaşmalısınız.
(Paylaşırken açıklama kısmına ürün hakkında yorum yazanlar +1 hak kazanır.)

*Turuncu kasanın facebook, twitter, g+ ya da instagram hesaplarından istediğiniz bir tanesini takibe almalısınız.

*Çekilişi herkese açık olarak bir sosyal medya hesabınızda paylaşmanız. 

5 Nisan 2014 tarihine kadar bloğumu takip ettiğiniz isimleri,mail adresinizi, paylaşım yaptığınız sosyal medya hesabı kullanıcı adınız ile paylaşım linklerinizi yorum olarak olarak eklemeyi unutmayın.

Sendeincel İnstagram

Son olarak Turuncu Kasa'da %50'ye varan indirimlerle satışta olan Avene ürünlerine bakmakta fayda var.



Avene markası, Fransa’nın güneyinde Avène kasabası,  Orb vadisinde, Yukarı Languedoc bölgesel Doğal Parkı'nda yer alır. Avene uzmanları ürünleri geliştirirken, Avene termal suyunun gücünden yararlanır. Avene, en çok tercih edilen markalar arasında olup, Avene kullanıcıları memnuniyetlerini dile getirmektedir. 

Her yaş grubuna ve her sorunun çözümüne yönelik ürünler geliştirmektedir. Cilt, vücut, el, ayak, tırnak bakım ürünleri ve güneş koruyucularından oluşan zengin ürün içeriğine sahiptir. Ürünleri arasında anti-agingler, göz çevresi ve leke giderici kremler, temizleyiciler, nemlendiriciler, maskeler bulunur.

Avene Cleanance Masque, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için geliştirilmiştir. Yağ üretimini dengeleyerek, sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Cildi ölü hücrelerden arındırır, siyah nokta oluşumunu önlemede yardımcıdır. Haftada 1 veya 2 kez kullanıma uygundur.

Avene Ystheal + Emulsion, yaşlanma etkileri olan kırışıklık ve çizgileri önlemede yardımcıdır. Normal ve karma ciltlerin kullanımına uygundur. İçeriğindeki Retinaldehit, hücre yenilenmesinde yardımcıdır. Cilde esneklik ve elastikiyet kazandırır, cildi sıkılaştırır. Akşamları, temiz cilde kullanımı uygundur.