Shirataki Rice ile en iyi diyet yemeğini yapanlar yarışıyor

Bugün sizlere bu yazım ile shirataki rice hakkında bilgiler vermiştim. Özellikle dukan diyeti yapanların aşina olduğu bu mucize besin ile lezzetli yemekler yapmak mümkün. Uzun süreli diyet yapanların bana göre en büyük sıkıntısı damak tadına uygun olan diyet yemeklerinin sürekli kendisini tekrarlaması. Kalorisi düşük ama severek yiyebileceğimiz lezzette yemekler ile zayıflamanın keyfi bir başka olur diyerek, hem sağlıklı ve düşük kalorili hem de lezzetli yemek tariflerinin yarışacağı bir yarışma düzenlemeye karar verdim.  Elbette bizlere harika diyet ürünler sunan gurmenet'in işbirliği ile. 

Kimler yarışabilir?
Yarışmamız 'En iyi diyet yemeğini ben yaparım' diyen herkese açık. 

Yarışma şartları
*Yarismaya katilanlar hazirladiklari yemekleri shirataki rice veya noodle kullanarak hazirlamali ve kullandiklari diger malzemelerin kalori degerlerini ogrenerek tarifin sonuna yazmalilar. 1 paket shirataki 2 porsiyondur. Dolayisi ile katilimcilarin tercihine gore yemekler 2 veya 4 kisilik hazirlanabilir.

*Yemeğinizin tarifi ve resmini kendi facebook sayfanızda ve zayıflamak isteyenler'de paylaşmanız ayrıca sendeincel@gmail.com hesabına mail yolu ile göndermeniz.

*Tarifler baska bir web sitesinden, blogdan alinti olmamalı.

*Yarışma 1 Aralık 2013 tarihinde sona erecek ve 15 günlük oylama sürecinin ardından en yaratici, dusuk kalorili fakat lezzetli, en cok oyu alan kategorilerinde 3 kazanan belirlenecek.

*Yarismanin kazananlarinı Gurmenet tarafından hazırlanan dukan diyetinde kullanilan malzemelerden hediye sepetleri bekliyor.

*Kargo sponsor firmamız gurmenet'e ait.
*Shirataki Rice ve Noodle için buraya bakabilirsiniz. 

Etiketler: , , , ,