Sandex istenmeyen tüylere savaş açtı

İstenmeyen tüyler günümüzde kadın erkek herkesin ortak sorunu, tüyler vücudumuzda hem kötü  bir görüntü oluşturur, hem temizlemekle geçirdiğimiz zaman ömrümüzden çalar. Üstelik özellikle  kadınlar tüylerini temizlemek acılı ağda seansları sayesinde tam bir işkenceye dönüşür.


Son zamanlarda kulaktan kulağa dolaşan bir habere göre istenmeyen tüyleri kökünden temizleyen bir formül bulumuş. Sizler için Sandex tüy azaltıcı kremi araştırdık.

Sandex krem içeriğinde bulunan aktif maddeler sayesinde düzenli kullanıldığında tüy köklerine nüfuz ederek yok olmalarını sağlıyor.

4 yılı aşkın süredir tamamen istenmeyen tüylerin yok edilmesine yönelik ürünler çıkaran Sandex, son ürünü ile tüylerin kökünü kazıma konusunda iddalı.

Aynı zamanda Sandex’in tüy dökücü kremi de mevcut. Sürüldüğü bölgede 5 dakikada tüm tüyleri temizleyip pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Sizi tüylerinizden tamamen kurtaracak yeterlilikte 100 ml Sandex tüy azaltıcı krem ve 150 ml lik  ambalajında Sandex Tüy dökücü krem set halinde satılıyor. İki ürüne birden kargo ve KDV dahil 

99 liraya sahip olabiliyorsunuz. Sandex.com.tr internet sitesi üzerinden vereceğiniz siparişlerde  dilerseniz peşin fiyatına 12 taksite kadar ödeme yapabilirsiniz. Dilerseniz kapıda nakit ödeme 
seçenekleri de var.

Artık pahalı lazer epilasyonlara, acılı ağda seanslarına gerek kalmadan kadın erkek herkesin güvenle kullanabileceği ve tüylerinden kurtulabileceği Sandex’i sizde deneyin.

Basın Bültenidir

Etiketler: , , , , ,