Match ile röportaj yaptım Konjac'ı merak edenlere

Kullanıcılarını yeni ve farklı ürünlerle buluşturan; daha önce kullanılan kozmetik ürünlere ve aksesuarlara yeni bir yorum getiren bir markadan bahsetmek istiyorum bugün sizlere. MatchCosmetics. Marka ile şu sıralar harıl harıl çalıştığım Sende İncel ve Biricit ile Afrodit Eventi organizasyonu sırasında tanıştım. Güzel ,bakımlı,şık ve farklı olmak isteyen herkesin ihtiyaç duyabileceği renkli kozmetik ürünleri, organik cilt ve vücut bakımı ürünleri; nano teknoloji ile üretilmiş yüz ve göz maskeleri ,makyaj fırça ve süngerleri ;tırnak bakımı ve güzelliği adına pek çok ürün ;çantalar;cüzdanlar aksesuarlar ve buna benzer pek çok ürünü olmasına rağmen benim dikkatimi Konjac süngerleri ile çekmeyi başardılar. Konjac bitkisinin faydalarını biliyordum ama cildimizin güzelliğine yaptığı katkıyı MatchCosmetics sayesinde öğrenmiş oldum. Bilgi paylaşıldıkça güzel diyerek, MatchCosmetics ile Konjac Süngerleri hakkında detaylı bir röportaj yaptım. Keyifli geçen röportajı sizlere aynen aktarıyorum



1) MatchCosmetics hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz?
Match Markası Kronos Dış Ticaret Ltd.Şti’i tarafından kullanıcılarını yeni ve farklı ürünlerle buluşturmak; daha önce kullandıkları kozmetik ürünlere ve aksesuarlara yeni bir yorum getirerek sunmak üzere oluşturulmuş bir markadır.
 MatchCosmetics bünyesinde Desenli tırnaklar ve tırnak bakımı ürünleri ,Naturel  Cilt ve vücut bakımı ürünleri ,Cilt maskeleri Yarı kalıcı kaş Farları  Makyaj  Ürünleri Çanta ve Aksesuar gibi baynların ilgisini çekecek ve ihtiyaçlarını karşılayacak pek çok ürünü barındırmaktadır..

Match kozmetik ve güzellik sektöründeki ihtiyaçları, Dış Ticaret alanındaki bilgi ve tecrübesi ile birleştirerek sürekli artan ve yenilenen ürün gamı ile tüketicilerinin kullanımına sunmaya devam etmektedir.

Match ürünlerini “Match” mağazaları , www.makrokoz.com  web sitesi ve pek çok güzellik salonu ve kuaför aracılığı ile müşterileri ile buluşturmaktadır.

2)  Bünyenizde pek çok ürün yelpazesi olduğunu biliyorum. Türkiye'ye ilk desenli tırnak setlerini getiren markasınız. Yine Konjac süngerleri ile henüz alışılmamış, yeni ürünleri bizlerle tanıştırıyorsunuz. Ürün yelpazenizi çeşitlendirirken önceliğiniz nedir?
Match dünyada kozmetik ve güzellik adına yenilikleri takip ederek bunları kullanıcıları ile paylaşmayı ,

bunu yaparken de kaliteyi ,sağlığı; estetik ve şıklığı ön planda tutmayı hedeflemiştir.

3) Son yıllarda her alanda olduğu gibi kozmetik sektöründe de doğallık tercih ediliyor. Konjac süngerleri %100 doğal mı? Nedir bu Konjac, ne işe yarar anlatabilir misiniz?

Konjac Japonya 'da yetişen yüzyıllardır ilaç ve gıda sektöründe kullanılan bir bitkidir.Konjac süngeri %100 doğal konjac bitkisi liflerinden üretilmiştir. Mineral açısından çok zengindir.Yumuşak yapısı sayesinde tüm cilt tipleri için idealdir.Zengin nem dengesine sahip bitki liflerinden yapılmış olması sebebiyle cildinizi derinlemesine temizler,yağdan ve kirden tamamen arındırır.Düzenli kullanımda cildinizin doğal bir parlaklığa,yumuşaklığa ve canlılığa kavuşmasına yardımcı olur.
Hasas ciltlerde ve bebeklerde rahatlıkla kullanılabilir.

Koncak Süngerinin Cildinize etkilerini şöyle özetleyebiliriz:
•  cildinizi peeling etkisi ile temizleyerek ölü hücrelerin atılmasını sağlar,
•  cildinizi akne oluşumuna sebep olan bakterilerden arındırır,
•  cildinizin ph dengesini sağlar,nemlendirir,canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırır,
•  ekstra yumuşak yapısıyla en hassas ciltler için bile idealdir,
•  cildinize masaj yaparak kan dolaşımını aktive eder,böylelikle cildin kendiniyenileme sürecini hızlandırır.

4)http://www.matchcosmetics.com 'a baktığımda Konjac süngerlerinin farklı çeşitlerde olduğunu gördüm. Kaç çeşidi bulunuyor? Konjac süngeri almak isteyenler seçimlerini neye göre yapmalı?
KonjacSüngerinin,üç farklı çeşidi bulunmaktadır.Konjac Süngerini almak isteyenler,cilt tiplerine en uygun süngeri almaları önerilir.
Natural Konjac Süngeri; Doğal lifli yapısı sayesinde cildinizi temizler.Parlaklık ve canlılık verir.Yağlı ve hassas ciltler dışındaki tüm ciltler için idealdir.Ayrıcanatural süngerin duşta kullanıma uygun banyo boyu da mevcuttur.
Yeşil Çay Özlü Konjac Süngeri: İçeriğindeki yeşil çay özleri ile cildinize bakım yapar ve temizler. En hassas ciltler hatta bebeklerin kullanımı için bile idealdir.
Bambu Kömürlü Konjac Süngeri: Akneli ve yağlı ciltlerin temizliği ve bakımı için idealdir.Cildinizi akne oluşumuna sebep olan bakterilerden arındırır.

5) Konjac süngerlerini herkes kullanabilir mi? Örneğin ben çocuğum için çekinmeden kullanabilir miyim? Bilinen yan etkisi var mı?
Konjac Süngeri,bitki liflerinden elde edilen %100 doğal bir sünger olduğu için en hassas ciltlerde ve bebeklerde rahatlıkla ve güvenle kullanılabilirsiniz.

6)  Konjac süngerleri nerede yapılıyor, bu bitki süngerlerinin içeriği nedir, nasıl meydana geliyor?
KonjacSüngeri,Japonya da üretilen konjac bitkisinin  liflerinden elde edilmektedir.Bu bitki lifli yapısı ile gıda takviyesi olarak doygunluk hissi vermesi amacıyla da kullanılmaktadır. Yani içeriği tamamen bitki liflerinden meydana gelmektedir.Bu bitki lifleri çeşitli aşamalardan geçirilerek cilt bakımında kullanılabilecek özel bir sünger haline getirilmiştir.

7)Konjac süngerlerini sadece yüzümüze mi uygulayabiliriz?
Konjac Süngerinin yüz için olanı olduğu gibi banyo için kullanılanı da mevcuttur.Yüz için naturalserisi,yeşil çay özlü seri ve bambu kömürlü seri ;vücut için ise ebatları yüz için olan süngerlerden daha büyük olmak üzere natural seri bulunmaktadır.

8)Konjac süngerlerinin kullanımı hakkında bilgi verebilir misiniz? Nasıl uyguluyoruz?
•   süngerinizi bir süre suda bekleterek suyu emmesini sağlayın,sonra sıkarak kullanıma hazır hale getirin,
•   süngeriniz ile yüzünüze veya vücudunuza dairesel hareketler ile hafifçe bastırarak bir kaç dakika masaj yapın,
•    uygulamanız bittiğinde süngerinizi tekrar suyla iyice yıkayın daha sonra sıkın.
•    üzerindeki ip yardımı ile asarak kurutun,ıslak yada nemli olarak kapta saklamayın
•    süngeriniz birkaç gün kullanmadığınızda kuruyarak sertleşir ve küçülür,Bir süre suda bekletip emmesini sağlarsanız eski haline dönecektir.

9) Konjac süngerlerinin ömrü ne kadar? Kullanım sırasında bakımı ve temizliğini nasıl yapmalıyız?
En iyi performansı elde etmek için süngerinizi 3 ayda bir değiştirilmesi önerilir.Konjac süngerinizi cilt temizleme jeli veya köpükleriniz ile kullanabilirsiniz.Konjac süngerinizi kirlendiğinde sabun ve ılık su yardımı ile temizleyebilirsiniz.

10) Konjac süngerlerinin fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim? Ürünü sizden almak isteyenler için satış noktalarınızı belirtebilir misiniz? Online satış siteniz var mı?
Konjac Süngerlerinin Yüz için olanlarının fiyatı 12.50 TL;vücut için olanları ise 18.50 TL dır.Konjac Süngeri ve daha bir çok ürüne İzmir Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesindeki mağazamız  yada İzmir Karşıyaka'daki mağazamız MatchCosmetics den satın alarak sahip olabilirsiniz.
Ayrıca online alışveriş sitemiz https://www.makrokoz.com/urunler.aspx?id=1169 adresinden de  alışveriş keyfini bulunduğunuz her yerden zahmetsizce yaşayabilirisiniz.

Bana zaman ayırdığınız ve okurlarımı bilgilendirdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum.
Biz teşekkür ederiz. Biz de görünüşüne özen gösteren ve modayı takip eden her bayan gibi sizin bloğunuzu   dikkatle ve ilgiyle takip ediyoruz. Severek ve ilgiyle takip ettiğimiz bloğunuzda Match markamıza ait Konjac Süngerini  tanıtma fırsatı bulduğumuz için size çok teşekkür ediyoruz.


Etiketler: , , , , , , , , ,