Göbek eriten 7 mucize besin

Benim vücut tipim elma tipi ve aldığım her gram bel ve göbek çevresine yapışıyor maalesef. Hızlı kilo almaya müsait yapım nedeniyle sürekli dikkat etmek durumundayım.  Benim gibi göbek yağlarından dertli olanlar, göbek yağlarından kurtarmaya destek olan besinlerden faydalanabilirler. Göbek eriten 7 harika besini diyet listenizde mutlaka bulundurun. 


Kırmızıbiber: Halk arasında da kulaktan kulağa çokça duyduğumuz kırmızı biberin gerçekten metabolizmayı hızlandırmakta katkısı büyük. Ayrıca damarlardaki kötü yağların da temizlenmesini sağlıyor.

Sarımsak: Sarımsak da tokluk hissinin uzun sürmesini sağlayan besinlerden.

Yumurta: Diyetlerde çoğunlukla tok tuttuğu için tercih edilen yumurta da yağın çözülmesini sağlayıp aynı zamanda metabolizmayı hızlandırıyor.

Yeşil Çay: Yeşil çay vücutta yap depolanmasına engel olmasıyla biliniyor. Gereğinden fazla tüketmediğiniz sürece metabolizma hızlandırıcı etkisi de var ve yeşil çay yardımıyla kolayca zayıflayabilirsiniz.

Turunçgiller: Portakal, limon, greyfurt gibi C vitamini yüksek besinler yağın daha hızlı çözülmesini ve dışarıya daha kolay atılmasını sağlıyor.

Muz: Muzda bol bulunan potasyum, metabolizmayı hızlandırıyor ve ödemi önlüyor.

Yoğurt: Son zamanlarda “yoğurt diyeti” ve türevlerini çokça duyuyoruz. Yoğurt fazla kilolara sebep olan yağları vücudumuzdan atarken metabolizmayı da hızlandırıyor. Aynı zamanda sindirimi de kolaylaştıran yoğurdu diyetlerinizde veya günlük beslenmenizde bolca tüketmeniz yararlı olacaktır.

Beni Facebook sayfamdan takip için buraya tık tık

Etiketler: , , , , ,