Express Çekiliş: 5 kişiye İziwash Renk Koruyucu Özel Kumaş hediye ediyoruz

Çamaşır yıkamak sizin için dert mi? O zaman çamaşır günlerini eğlenceye dönüştürecek mucizevi bir ürün olan İziwash Renk Koruyucu Kumaştan henüz haberiniz yok. 29 Kasım'da çok özel fiyatlarla BİM Marketlerinin raflarında sizleri bekleyecek olan ve BİLL Renk Koruyucu Kumaşı adıyla satışa girecek ürünümüzü sizlerle tanıştırmak istedim. Ciddi bir kullanıcı olarak, BİM çatısı altında olan ürünlerin her zaman arkasında dururum ve bu kaliteyi sizlerle paylaşmak isterim.  İziwash sponsorluğunda gerçekleştirdiğim çekiliş ile 5 kişiye İziwash Renk Koruyucu Kumaş hediye ediyorum. Bu express bir çekiliş olacak o yüzden elinizi çabuk tutun ve çamaşır yıkamanın keyfine İziwash Renk Koruyucu Kumaş ile varın.  Çekilişimize son katılım tarihi 28 Kasım. Herkese bol şans diliyorum


Unutmadan söyleyeyim

BİLL Renk Koruyucu Kumaş  BİM Marketlere özel 29 Kasım ‘da çok özel fiyata kampanyada.
Bu Kampanya Fırsatını Kaçırmayın çünkü ürün stoklarla sınırlı olacak.

Hadi Renk Koruyucu Kumaşı  yakından tanıyalım

                            Çamaşır Yıkamak Çok Kolay

-    BİLL Renk Koruyucu Kumaş renk geçişine engel olur, aynı zaman da % 50 ye varan Su, Elektrik ve deterjan tassarufu sağlar.

-    Çamaşırların Birbirlerini Kirletmesine Engellenmeye Yardım Eder.

-    BİLL Hem suya karışan boyarmaddeyi hemde Kirleri Toplayıp Hapseder. Böylece Çamaşır yıkama verimini artırır. LEKESİZ TEMİZ ÇAMAŞIRLAR.

-    Beklemek yok. Çamaşır yıkamak için çamaşır biriktirmenize gerek yok. BİLL ile karışık renkli çamaşırlarınızı beraber yıkabilirsiniz. HAFTA SONU SİZE KALIR

-    RENKLİ PARLAK ÇAMAŞIRLAR  , BİLL ile Renkli çamaşırlarınız ilk günkü gibi canlı ve parlak kalır.

Diğer Ürünlerimiz ile ilgili merak ettiğiniz herşeyi www.egdshop.com ,www.egdtekstil.com, www.iziwash.com  öğrenmeniz mümkün.


KAMPANYA ŞARTLARIMIZ:
 Şartlar çok basit
https://www.facebook.com/IZIWASH Facebook sayfasını beğenmeniz.

Kampanyamızın Facebook'ta veya blog da Görseli ile birlikte  ''Herkese Açık'' şekilde paylaşmanız. 

   Sağ yandaki bu siteye katılın kısmından beni takibe alarak paylaşım linklerinizi ve size ulaşabileceğim mail adresinizi yorum olarak bu postun altına bırakmanız.
Kargo firma tarafından karşılanacaktır. Kampanya sadece Türkiye içi geçerlidir