Down Under Natural’s Argan Oil Vücut Losyonu

Argan yağının saçımıza, cildimize faydaları saymakla bitmez. Bende son zamanlarda kozmetik alışverişlerimde argan yağı içerikli ürünlere ister istemez yöneliyorum. Bugün bahsedeceğim Down Under Natural’s Argan Oil Besleyici Vücut Losyonu ise benim alışverişim değil.
Argan yağına düşkünlüğümü farkeden genç blogger Mini'nin Watsons'tan aldığı bayram hediyesi.  En genç blogger 2.si olan kızım Mini, dersleri nedeni ile bir müddet ara vermişti bloğuna ama bugün yeniden sizlerle olacak.  Beni Down Under Natural’s Argan Oil Besleyici Vücut Losyonu ile tanıştıran Mini'ye çok teşekkür ediyorum.
Down Under Natural’s Argan Oil Besleyici Vücut Losyonu, yoğun E vitamini kaynağı Argan Yağı ile zenginleştirilmiş bir formül. Hemen emiliyor ve cildiniz ne kadar kuru olursa olsun harika bir sonuç ile karşılaşıyorsunuz.  Cildinizin gerçekten beslendiğini ve nemlendiğini gözle görülür etkileriyle farkediyorsunuz.  Aşırı yağlı ciltlerin bile kullanırken sorun yaşamayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.  Saçımızı argan yağı ile şımartıyoruz vücudumuz kusur mu kalsın :) 

Etiketler: , , , , , , ,