Ceres Slimming & Firming Anti- Cellulite Body Cream


Yeni, yepyeni bir krem keşfettim. İnceltiyor, sıkılaştırıyor, selülitlerden kurtarıyor. Üstelik uygulandığımda bende uyandırdığı sıcaklık hissini çok sevdim. Henüz yeni kullanmaya başladığım Ceres Slimming & Firming Anti- Cellulite Body Cream yorumların yakın zamanda haftalık sonuçlarıyla sizlerle olacak.  Ceres İnceltici ve Sıkılaştırıcı Selülit Giderici Vücut Kremi, selülit görünümünü azaltmak, önlemek ve vücudu sıkılaştırmak amacı ile kullanılıyor.
 Ben ürün daha etkili olsun diye spora başlamadan önce sürüp 15 dakika bekliyor ve Termal şortumu giyiyorum. Termal şortu olmayanlar strech film kullanabilirler. 

Ceres Slimming & Firming Anti- Cellulite Body Cream içeriğine yakından bakalım.

Carnitin: Vücudun enerjisini arttırarak, yağların parçalanmasını sağlar.
Caffein: Yağ hücrelerini parçalayarak, cildin daha pürüzsüz ve düzgün görünmesine yardımcı olur.
Genistein: Zamanla azalan kollagen üretimini aktive ederek cildin sıkılaşmasına ve gerginleşmesine yardımcı olur.
Plantafluid: Hücre yenilenmesini hızlandırır. Kolajen üretimini destekler. Derinin pürüzsüzleşmesini ve incelmesini sağlar.
Spirulla: Sıkılaştırıcı etkisi ile yeniden yapılandırmada yağ birikimlerinin çözünmesine yol açar. Cildi sıkılaştırır ve formunu geri kazanmasına yardımcı olur. 

Ceres Slimming & Firming Anti- Cellulite Body Cream Klinik çalışmalarına bakacak olursak.

Yapılan klinik çalışmalar doğrultunda Ceres İnceltici ve Sıkılaştırıcı Anti-Selülit Vücut Kremi içeriğinde bulunan Carnitin, Caffein, Genistein, Plantafluid ve Spirulla aktif maddelerinin;

· Cilt düzgünlüğünde %41 artış
· Cilt elastikiyetinde %57 artış
· Bacak çevresinde-3,8 incelme
· Selülit derecesinde %37 
azalma sağladığı tespit edilmiştir.

Nasıl uyguluyoruz?
Günde 1 kez, temiz cilde masaj yaparak uygulamak gerekir. Spor yapanlar için, spora başlamadan 15 dk önce kullanılması tavsiye ediliyor.
Ceres Slimming & Firming Anti- Cellulite Body Cream kalbimi kazandı çünkü; Paraben, ve parfüm içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Ceres Slimming & Firming Anti- Cellulite Body Cream hakkında küçük notlar: 
Ürünü hamilelik dönemi kullanmayın. Bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra emzirme döneminde doktor kontrolünde başlayın. 

Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek ya da satın almak için info@cereskozmetik.com adresinden veya facebook.com/cerescosmetic sayfasından yetkililere ulaşabilirsiniz.
Ceres Slimming & Firming Anti- Cellulite Body Cream yılbaşına kadar  129,00 TL'den satışta olacak. Elinizi çabuk tutup ürünle tanışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. 


Etiketler: , , , ,